Sales is waarde creëren

Sales- & Innovatiemanagement

Een stap verder dan het fundament in het vak, verbredend en verdiepend. Deze opleiding schenkt veel aandacht aan kennis in de vijf thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie. Met de verworven kennis bent u een goede gesprekspartner voor uw klanten. Als u zich wilt verdiepen in Sales Management dan biedt deze opleiding u de best practice!

Achtergrond

Hoe creëert u verbinding in organisaties, vanuit Sales Management? Sales is een vak dat zich nog steeds snel ontwikkelt en waar veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen. Op het gebied van Sales zijn de volgende trends zichtbaar:

  • de Sales-cycli zijn gestegen in doorlooptijd;
  • klanten hebben een betere onderhandelingspositie;
  • er is een toename van internationalisering;
  • inkoopprocessen van klanten professionaliseren continu;
  • er is een toename van conceptual selling.

De bovenstaande trends vragen om verdere ontwikkeling van Sales-talent en de rol van management hierin. Bij het management gaat het grotendeels om het begeleiden van de Sales-team tijdens de veranderingen in het vakgebied. Binnen de organisatie heeft de functie van Sales-manager zich ontwikkeld tot die van spin in het web. De Sales-manager moet de afdelingen Marketing, Finance, Operations en de directie voorzien van klantinformatie, maar is tevens afhankelijk van de informatie die wordt gegeven door diezelfde afdelingen om zijn klanten te ondersteunen. Door de steeds complexer wordende vraagstukken is het essentieel dat de Sales- en Accountmanager inzicht heeft in de gehele organisatie.

De opleiding wordt gegeven in 35 bijeenkomsten.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?