Sales is waarde creëren

Commercieel schrijven

Creatief en klantgericht; zo mag deze commerciële training zeker genoemd worden. In 2 dagen komen we tot de kern van het schrijven van een winnende offerte. Een winnende offerte is een energieboost die vertrouwen geeft en u verder helpt in het bereiken van hetgeen u ambieert; het meebouwen aan de ambities van uw klant via uw product of dienst. Maar hoe komt u tot een overtuigende tekst? Die pakkend is, maar niet over de top? In deze training leert u commercieel, creatief en overtuigend schrijven, waarbij uw klant ervaart dat u begrip heeft voor haar omgeving en de klantvraag.

Achtergrond

‘Klantwaarde denken’; dat is de rode draad in onze visie. Bij ons staat de klant te allen tijde centraal. Dus ook bij het schrijven van een offerte, een mailing of een folder. Wanneer u laat zien dat u de behoeftes van uw klant begrijpt en u weet uw oplossing op overtuigende wijze te omschrijven, dan heeft u een winnende tekst of offerte in handen. Op dat moment raakt u uw doelgroep namelijk in het hart…en dus wint u een klant! Een sterk idee aan het papier toe vertrouwen, is echter niet makkelijk.

Tijdens de training Commercieel schrijven leert u creatieve concepten ontwikkelen. Vervolgens leert u teksten te schrijven op basis van die concepten. Tijdens de sessies krijgt u alle tijd om te oefenen met uw eigen teksten. U werkt aan teksten voor social media, mobiele apps, het web, intranet, rtv-commercials, e-mailings, advertenties, folders en brochures. Zowel online als offline teksten komen dus uitgebreid aan bod.

Waar veel andere commerciële trainingen blijven hangen in d’s en t’s en het traditionele schrijfproces, gaat succesvol commercieel schrijven in onze optiek veel verder. Het betekent ook: in staat zijn een goede kop, een pakkend intro, een prikkelende streamer, een logische opbouw, gedoseerde citaten en heldere feiten op papier te zetten.

Na deze training beheerst u de basisprincipes van het schrijven van een winnende tekst. U heeft geleerd anders te lezen en anders te schrijven. Tevens leert u een tekst te redigeren, oftewel eenvoudig, maar effectief te verbeteren.

De opleiding wordt gegeven in 4 avonden of 2 hele dagen. Wij gaan een stap verder dan andere opleidingen en combineren het hele proces van analyse tot implementatie. Wij hanteren bij deze opleiding een werkwijze waarbij de thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie centraal staan. Door met uw medecursisten te discussiëren, ontstaat er een interactief platform en optimale kennisuitwisseling. U kunt de opleiding uitbreiden met individuele coaching op uw werkplek.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?