Sales is waarde creëren

Certified Sales Officer

Co-creatie en leiderschap; dat zijn de karakteristieken van deze opleiding. Gemaakt voor Sales- en Accountmanagers die geen genoegen nemen met de best pratice, maar ernaar streven om de next practice te zijn. Deze opleiding biedt u kennis in de vijf thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie. Met de verworven kennis bent u een goede gesprekspartner voor uw klanten op het gebied van tactisch en strategisch management.

Achtergrond

Het willen zijn van de trusted advisor voor uw klant staat in deze opleiding centraal. Integrale benadering van Sales Management is de next practice. Dit betekent dat u leert uw klanten te adviseren op basis van uw inhoudelijke kennis, persoonlijke kernkwaliteiten en de kennis van markt. U wilt leidend zijn bij de vraagstukken die uw klant heeft en staat een integrale benadering voor.

Met deze opleiding van 40 bijeenkomsten staat u aan het begin van een unieke leerervaring. U maakt de stap van Consultative selling naar Conceptual selling, centraal hierbij staat de oplossing voor de klant. Uw leiderschaps- en kernkwaliteit van verbinden, worden op de proef gesteld. Bent u de Sales-professional die echt het verschil gaat maken? Co-creëer ervaringen met uw klant en word de leider, de next practice!

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?