Sales is waarde creëren

4-daagse Sales- & Accountmanagement

Intens en effectief; zo mag onze 4-daagse Sales-training zeker genoemd worden. In 4 dagen komen we tot de kern van het Sales- & accountmanagementproces. Een team experts leert u de basisvaardigheden die u nodig heeft om uw Sales-prestaties en uw accountbenadering te verbeteren. Kortom: in 4 dagen beheerst u de good practice. U krijgt de basis op orde zodat u kunt vernieuwen en klaar bent voor een succesvolle toekomst.

Achtergrond

De verkoopwijze van vandaag vraagt een andere aanpak dan de verkoop van morgen én overmorgen. Staat de klant echt centraal in uw advies? Heeft u vragen over hoe u toegevoegde waarde kunt leveren voor uw klanten? Waarom zouden klanten bij ú kopen? Hoe blijft u na een opdracht op een natuurlijke wijze in beeld bij de klant? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens de 4-daagse Sales- & Accountmanagement.

In onze visie staat de klant te allen tijde centraal; dat noemen wij ‘klantwaarde denken’. Door klantwaarde denken in het adviesproces toe te passen, krijgt de onderneming beter inzicht in de mogelijke kansen. Tevens ontstaat een helder beeld van hoe de klant over u en uw organisatie denkt. Organisaties en adviseurs die de klant centraal stellen en handelen vanuit het principe van klantwaarde denken, zijn de winnaars van morgen. Zij gaan echt het verschil maken.

De opleiding wordt gegeven in 8 avonden of 4 hele dagen. Wij gaan een stap verder dan andere opleidingen en combineren het hele proces van analyse tot implementatie. Van analyse, naar uw werkwijze, tot hoe u Sales en accountmanagement inricht en toepast in de praktijk. Wij hanteren bij deze opleiding een werkwijze waarbij de thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie centraal staan. Door met uw medecursisten te discussiëren, ontstaat er een interactief platform en optimale kennisuitwisseling. U kunt de opleiding uitbreiden met individuele coaching op uw werkplek.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?