Sales is waarde creëren

SalesExcellence

Vaak weet u beter wat er speelt in de organisatie van uw klant dan uw klant zelf. Dit komt omdat u alle afdelingen binnen de organisatie kent en ook bij de concurrent over de vloer komt. Door verbindingen te leggen, kunt u dus echt waarde creëren voor uw klant.

Hoe? Door markttechnisch én persoonlijk de juiste snaar te raken. Markttechnisch gezien zijn overzicht en inzicht essentieel. Welke innovaties spelen er en hoe kunt u hier op inspelen? Welke klantbehoeftes zijn er nu en in de toekomst? En hoe gaat u hiermee om? Daarnaast moet u beseffen dat iedere klant andere drijfveren heeft. Wil uw klant leiden of is hij gevoelig voor onderlinge verwantschap? Gaat uw klant voor snel resultaat of voor zekerheid op de lange termijn? Of wil hij gewaardeerd worden om het hetgeen hij heeft bereikt? Op de faculteit SalesExcellence leert u de koopmotieven van uw klant ontdekken én inzetten. Dit klantgerichte werken maakt van u de trusted advisor van uw klant!

Certified Sales Officer

Co-creatie en leiderschap; dat zijn de karakteristieken van deze opleiding
Gemaakt voor Sales- en Accountmanagers die geen genoegen nemen met de best pratice, maar ernaar streven om de next practice te zijn. Deze opleiding biedt u kennis in de vijf thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie.

Lees verder...

Authority Management

Dominantie of autoriteit? Gezag ontwikkelen is niet eenvoudig. Als professional services firm bent u altijd op zoek naar de wijze waarop u uw klanten professioneel kunt blijven bedienen. Het is van essentieel belang voor u als professional dat u het onderscheid tussen dominantie en autoriteit begrijpt. Is excellence in klantvertrouwen hierbij uw standaard?

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?