Think risk or Vink risk? ™

Security Management

De tijd van de traditionele nachtwaker ligt ver achter ons. De nieuwe ‘bewaker’ van het bedrijf is een veelzijdige Security-Manager die zorgt voor het veiligstellen van de belangen van het bedrijf door ervoor te zorgen dat de (criminele) risico’s op adequate wijze worden gemanaged.

Word de trusted security advisor van de toekomst en volg de opleiding Security Management!

Achtergrond

De Nederlandse en de internationale maatschappij zijn beide dynamisch. Internationale verordeningen kunnen bedrijven de eis stellen structureel beveiligingsmaatregelen te treffen. Ook als u zelf geen internationale handel drijft, maar een toeleverancier bent van een bedrijf dat dit wel doet. De dynamiek van de maatschappij brengt met zich mee dat het dreigingsbeeld snel verandert. Als bedrijf moet u hier op anticiperen. Doet u dit niet, dan kan dit zelfs het voortbestaan van het bedrijf bedreigen.

Bedrijven vallen snel in de valkuil om meteen beveiligingsmaatregelen te treffen, zonder te onderkennen aan welke bedreigingen men het hoofd gaat of moet gaan bieden. Vaak worden beslissingen tot beveiligingsmaatregelen beïnvloed door leveranciers en installerende bedrijven. Achteraf concludeert men dan vaak dat te dure en te omslachtige maatregelen zijn gekozen. Een gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat de beveiligingsmaatregelen gebalanceerd worden gekozen en uitgevoerd, zodat de investering in de opleiding zich al snel terug verdient in een besparing op de maatregelen.

Onze docenten kennen en herkennen de dynamiek; dit dankzij hun praktijkervaring van doorgaans meer dan 20 jaren. Deze praktijkervaring is opgedaan in allerlei branches. Zowel profit als non-profit. Zowel commercieel als bij overheden. We weten dus waar we het over hebben.

De opleiding is gebaseerd op de methodiek Crime-Securitymanagement® en wordt gegeven in 12 bijeenkomsten. Crime-Securitymanagement® sluit aan bij internationale Security- & Risk- managementmethodieken en is naadloos te integreren in uw organisatie.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?