Think risk or Vink risk? ™

Risk Management, de menselijke factor

Trade off van Think Risk en Vink Risk. Welke cultuur vindt u gewenst voor uw organisatie? Dat mensen “vinken” zetten bij een checklijst of dat men gaat nadenken vanuit een intrinsieke motivatie? Dit laatste noemen wij Think Risk. De menselijke factor in risicomanagement is de uitdaging voor hedendaagse organisaties. Met deze training zet u een stap in de toekomst en verkrijgt u een goede basis. Deze basis zorgt ervoor dat u in staat om de toekomst zelfverzekerd tegemoet te gaan.

Achtergrond

In onze moderne organisaties zijn verschillende zichtbare en onzichtbare krachten aan het werk die de toepassing van Think Risk en/of Vink Risk versterken. Een DNA ontwikkelen op basis van Think Risk is verre van eenvoudig. Anders zouden vele organisaties een stap verder zijn dan ze nu zijn in het volwassenheidsproces van risicomanagement. Een organisatie moet onder meer de juiste timing ontwikkelen, toegevoegde waarde hebben en te allen tijde eerlijk en integer blijven. Hoe ontwikkelt een organisatie deze een cultuur van risicobewustzijn? Deze vraag staat centraal in de training Risk Management, de menselijke factor.

De opleiding wordt gegeven in 8 avonden of 4 hele dagen. Wij gaan een stap verder dan andere opleidingen en combineren het hele proces van analyse tot implementatie. Van analyse, naar uw werkwijze, tot hoe u risicomanagement inricht en toepast in de praktijk en welke mensgerichte aanpak u heeft. Wij hanteren bij deze opleiding een werkwijze waarbij de thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie centraal staan. Door met uw medecursisten te discussiëren, ontstaat er een interactief platform en optimale kennisuitwisseling. U kunt de opleiding uitbreiden met individuele coaching op uw werkplek.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?