Think risk or Vink risk? ™

Risk Management als adviesmethode

Vernieuwend en innoverend; zo mag onze 4-daagse training Risk Management als adviesmethode zeker genoemd worden. Tijdens deze training dringt u door tot de kern van Risk Management. U leert Risk Management optimaal inzetten als adviesmethode. Kortom: in 4 dagen krijgt u de good practice onder de knie zodat u klaar bent voor een succesvolle toekomst.

Achtergrond

De veranderende werkelijkheid treft ook uw vakgebied. Er is geen sprake meer van een constante stroom van inkomsten die vanzelfsprekend is. Waardecreatie voor uw klant staat voorop en hiermee ook de maximalisatie of consolidatie van uw verdienmodel en een zoektocht naar de wijze hoe u klantloyaliteit kunt creëren.

Bent u in staat om deze verandering te realiseren? Wij geloven in klantwaarde denken. Deze opleiding schenkt veel aandacht aan kennis in de vijf thema’s: klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie. Met de verworven kennis bent u een goede kennispartner voor uw klanten. Als u zich wilt verdiepen in risicomanagement als adviesmethode dan biedt deze opleiding u de good practice!

De opleiding wordt gegeven in 8 avonden of 4 hele dagen. Wij gaan een stap verder dan andere opleidingen en combineren het hele proces van analyse tot implementatie. Van analyse, naar uw werkwijze, tot hoe u risicomanagement inricht en toepast in de praktijk. Door met uw medecursisten te discussiëren, ontstaat er een interactief platform en optimale kennisuitwisseling. U kunt de opleiding uitbreiden met individuele coaching op uw werkplek.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?