Think risk or Vink risk? ™

Risk Based Operational Audit Management

U wilt graag niet alleen het fundament van uw vak beheersen, maar een stap verder zetten? De opleiding Risk Based Operational Audit Management doet dit, op een praktische en toepasbare manier. Deze opleiding brengt uw auditkennis op hoog niveau door vijf thema’s te behandelen: klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie. Na de opleiding beschikt u over de juiste kennis en de juiste vaardigheden om een goede gesprekspartner te zijn voor leveranciers die geaudit dienen te worden, management en toezichthouders. Als u zich wilt verdiepen in Auditmanagement dan biedt deze opleiding u de best practice!

Achtergrond

Tot voor kort stond het domein Audit niet altijd in de belangstelling. Volgens Management Business School is dit volledig onterecht. Het hebben van een auditafdeling realiseert klantwaarde. Hoe? In onze post-hbo-opleiding Risk Based Operational Audit Management leggen wij uit hoe dit te realiseren. In onze visie is het hebben van een auditafdeling een absolute noodzaak voor bestuurders. Er zijn nog te veel organisaties die geen professionele auditafdeling hebben. Er wordt door andere opleiders teveel nadruk gelegd op het in control zijn voor toezichthouders. Wij kiezen voor een andere koers: Audit Management vanuit Klantwaarde denken en een Risk Based-aanpak voor audits.

De opleiding wordt gegeven in 25 bijeenkomsten. In deze bijeenkomst krijgt u antwoord op alle vragen die u rondom audits en het optimaal inzetten daarvan heeft. Deze opleiding zorgt ervoor dat u de best practice beheerst en kunt toepassen in uw werk.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?