Think risk or Vink risk? ™

RiskExcellence

Optimaal risicomanagement is niet hetzelfde als het afvinken van risico’s. Het gaat om daadwerkelijk begrip: wat betekenen deze risico’s voor een bepaalde werknemer, voor een afdeling, voor het bedrijf en voor de gehele branche? Daarnaast is het essentieel te beseffen dat risicomanagement niet in de regels zit, maar in de mensen. Hoe houdt u individuele medewerkers betrokken en zorgt u dat ze bereid zijn risico’s aan te pakken? Hoe houdt u een goede balans tussen hard- en soft controls? De opleidingen binnen onze faculteit RiskExcellence leiden Riskmanagers op die niet alleen de bedrijfsrisico’s in kaart kunnen brengen, maar ze ook doorzien en kunnen doorleven.

4-daagse Risk Management

Intens en effectief; zo mag onze 4-daagse Risk Management zeker genoemd worden. In 4 dagen leert u de kern van het risicomanagementproces beheersen. Na afronding van deze opleiding heeft u de good practice in de vingers. U krijgt een dusdanig stevige basis dat u klaar bent voor de toekomst.

Lees verder...

Integraal risicomanagement

Deze opleiding brengt u meer dan alleen het fundament van het vak. Praktisch en toepasbaar; dat zijn de twee opvallendste eigenschappen van Integraal risicomanagement. Verspreid over vijf thema’s, klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie, leert u alle benodigde kennis en de gewenste eigenschappen. Na afloop bent u een goede gesprekspartner voor uw klanten, management en toezichthouders. U wilt zich verdiepen in risicomanagement? Dan biedt deze opleiding u de best practice!

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?