Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Student Life

Het combineren van het zakelijke leven met het privé-leven kan een grote uitdaging zijn. Wanneer daar ook nog een studie bij komt, kunt u zich wellicht afvragen hoe dat qua tijd en financiën uitpakt.

Graag geven we u een beeld van wat een gemiddeld studiejaar u brengt. Om welke studiebelasting gaat het? Is er ruimte voor vrije tijd? Wat kunt u concreet met de geleerde kennis en vaardigheden? En wat zijn de ervaringen van uw mededeelnemers en onze alumni? De praktische antwoorden op deze pagina geven u een beeld van hoe de opleiding in uw dagelijkse leven past.

Spreken ons gedachtegoed en onze didactische aanpak u aan? En heeft u de ambitie om uzelf op uw vakgebied te verdiepen of verbreden? Schrijf u dan in voor de opleiding van uw keuze.

Meer informatie

Wij geven u graag advies op basis van uw specifieke situatie. Uitgaande van uw ervaring en vooropleiding komen we zo tot een advies op maat.

Meer informatie

Onze drie faculteiten RiskExcellence, SalesExcellence en ManagementExcellence zijn zeer praktijkgericht. U krijgt les van mensen die weten hoe het in de praktijk werkt.

Meer informatie

Wij zijn en blijven verbonden met onze deelnemers, onze klanten en onze alumni. En dus steken we graag tijd en energie in het organiseren van extra activiteiten.

Meer informatie

Als deelnemer aan de Management Business School kunt u ervoor kiezen een studieproject binnen een bepaald bedrijf te doen.

Meer informatie

Wanneer u kiest voor een opleiding van Management Business School is het van belang te weten hoeveel tijd u dit zal kosten.

Meer informatie

Wij hechten veel waarde aan onze alumni. Zij zijn ervaringsdeskundigen, maar kennen ook het actuele werkveld goed.

Meer informatie


Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?