Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Opdrachtgevers

Binnen Management Business School is alles erop gericht onze deelnemers en hun werkgevers, onze opdrachtgevers, naar tevredenheid van dienst te zijn.

De drie faculteiten binnen Management Business School hebben allemaal hun eigen, actuele en praktijkgerichte curriculum. Daarnaast is het uiteraard mogelijk dat wij voor onze opdrachtgevers een curriculum op maat samenstellen of uw academie insourcen. Ook kunnen wij al onze opleidingen incompany verzorgen. De voordelen van het incompany laten verzorgen van opleidingen zijn ondermeer kostenbesparing, de grote relevantie voor de praktijksituatie van de deelnemer en het feit dat men eenvoudig een groep medewerkers kan laten opleiden. Deelnemers worden opgeleid samen met hun eigen collega’s; dit bevordert de koppeling met de praktijk en de teambuilding. Daarnaast wordt gezorgd voor uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze. De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de organisatie. Wij begrijpen de thema’s van onze opdrachtgevers en zijn in staat om verbinding te creëren. Hierdoor kunnen we de praktijksituatie van de deelnemer zo goed mogelijk nabootsen en is het rendement van de training optimaal.

Een deelnemer volgt incompany verschillende losse trainingen? Dan kan hij of zij alsnog in aanmerking komen voor een overkoepelend einddiploma. Indien men binnen twee jaar na het volgen van de losse trainingen voldoet aan de voorwaarden van het diploma kan men deze losse trainingen omzetten naar een officieel erkend diploma c.q. certificaat. Zo bouwt men door op de bestaande kennis en vaardigheden en werkt men stapsgewijs toe naar een officiële erkenning. Deze aanpak biedt zowel de werkgever als de deelnemer voordelen; men kan exact die trainingen volgen die op dat moment belangrijk zijn en men legt tegelijkertijd een goede, gedegen basis voor het einddoel: een volwaardig diploma.

Uw eigen academy beginnen? Wij kunnen u hiermee volledig ontzorgen, door alle werkzaamheden voor u uit te voeren, incluis talentmanagement ontwikkeling. U kunt dan denken aan een volledige administratie én het bijhouden van alle essentiële (wettelijke) verplichtingen. Ook alle werkzaamheden die u voor uw wettelijke toezichthouder moet administreren. Wij hebben een eigen ontwikkeld systeem hiervoor. Wij houden u op de hoogte van de voortgang, zodat u dit in uw HR-proces kunt samenbrengen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie of afdeling? Wij gaan daarover graag met u in gesprek.

 

Organisatie

De organisatie van Management Business School bestaat uit verschillende inspirerende docenten.
Wilt U meer weten over de organisatie en iets te weten komen over de inspirerende docenten klik dan op lees verder…
 

Lees verder...

Kwaliteitsborging

Kwaliteitborging
De kwaliteit van onze organisatie als geheel en van het onderwijs dat wij bieden, heeft onze continue aandacht. Wij borgen deze kwaliteit op diverse manieren:
 

Lees verder...

 

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?