Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Kernwaarden & ambitie

Als Management Business School acteren wij vanuit een vijftal kernwaarden. Wij zijn:

1. Klantgericht

In co-creatie met onze opdrachtgevers en deelnemers realiseren wij optimale kenniswaarde. Tevens stellen wij onszelf steeds de vraag: ‘Voor wie doen we dit en op welke wijze creëren wij waarde voor deze deelnemer en zijn werkgever?’ Wij zijn ons ervan bewust dat wij voor één klant tegelijk werken, elke klant is uniek! Samen vormen onze klanten echter een gelijkgestemde groep van deelnemers. Onze strategie is daarom gebaseerd op Customer Initimacy.

2. Ondernemend

Wij werken continu aan onze kwaliteit. Klantwaarde denken, denken vanuit de agenda van onze opdrachtgevers en deelnemers, maakt dat wij steeds oog hebben voor veranderingen en vernieuwingen in de markt. Wij houden onze ogen open voor de next practice.

3. Betrokken

We bouwen actief aan een netwerk voor onze deelnemers, onze opdrachtgevers en onze alumni. Deze Community Building bestaat onder andere uit het organiseren van Excellence-dagen en vakgerelateerde evenementen en het publiceren van artikelen met hoge kenniswaarde.

4. Innovatief

Dankzij curriculaire innovatie sluit ons curriculum altijd naadloos aan op de ontwikkeling in het vak, de dynamiek van de markt en het dagelijkse werkveld van onze deelnemers.

5. Energiek

Onze deelnemers krijgen les van bevlogen, gedreven docenten. Na iedere les is niet alleen het kennisniveau verhoogd, maar ook het adrenalineniveau. Zo kan de dagelijkse werkpraktijk vol energie worden aangepakt!

Deze vijf kernwaarden zullen uiteindelijk leiden tot het waarmaken van onze ambitie om de ‘Standard of Excellence’ te zijn. Management business school is het nummer 1 kennisinstituut en de thought leader op het gebied van Sales-, Risk – en Bedrijfskundig Management.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?