Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Ons gedachtegoed

De hedendaagse consument koopt bewust en is kritisch. De technologieën van vandaag zijn morgen achterhaald. Dit leidt ertoe dat Risk-, Sales- en operationele managers een verschuiving in hun taken en een verdieping van hun functie zien. Beheersen wordt ontwikkelen. Controleren wordt besturen. Beschrijven wordt pro-actief adviseren. Traditionele onderwijs- en opleidingsmodellen vinden geen aansluiting meer bij deze tendens. Leren doe je voortaan levenslang.

Vanuit de agenda van het beroepenveld

Het nieuwe levenslange leren heeft zijn plek gevonden in Management Business School. De faculteiten van Management Business School, RiskExcellence, SalesExcellence en ManagementExcellence, doorzien de agenda van de Risk-, Sales-, Operations- en Beleidsmanager. Omdat deze agenda’s steeds veranderen, is ook ons curriculum flexibel en innovatief. Samen met onze opdrachtgevers en deelnemers co-creëren wij concrete kennis en oplossingen, passend bij de actualiteit. Klantwaarde denken, het denken vanuit de agenda van de deelnemers, staat in al onze opleidingen centraal. Dit maakt dat de opleidingen naadloos aansluiten op de leerdoelen van onze deelnemers. Bovendien is het geleerde zeer praktisch toepasbaar.

Optimaal leren

Bij ons zitten deelnemers niet simpelweg in de schoolbanken. Integendeel. Wij creëren samen met hen een sfeer waarin levenslang leren, coaching, feedback en waardering vanzelfsprekend zijn. Onze opleidingen leiden onze deelnemers van good practice, naar best practice, naar next practice. Alles in onze uitdagende leeromgeving is erop gericht om onze deelnemers optimaal tot hun recht laten komen. Ons aannamebeleid is kritisch op de motivatie van de deelnemer en zijn of haar (sociale) vaardigheden. Ook willen we in onze deelnemers de potentie zien om een brug te slaan tussen de theorie en praktijk. Dit aannamebeleid zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers en deelnemers oprecht kennen, en hierdoor ook hun leerdoelen begrijpen. Daarom durven we te zeggen: Management Business School, energizing future thought leaders.

 

Didactische strategie

Didactische strategie
Kijkend naar ons DNA is onze belangrijkste strategische pijler: customer intimacy. Niemand is bij ons een nummer! Wij verdiepen ons oprecht in de agenda van onze opdrachtgevers en deelnemers. En begrijpen dus als geen ander wat men nodig heeft om vooruit te komen.

Lees verder...

Opleidingsvormen

Opleidingsvormen
Alle opleidingen van Management Business School kunnen op verschillende manier gevolgd worden:

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?