Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Foundations

Binnen Management Business School zijn twee foundations actief.

Studie foundation

Contacten met het bedrijfsleven zijn voor ons essentieel. Door co-creatie tussen organisaties en onszelf komen we tot de optimale kenniswaarde. Input vanuit het beroepenveld is bepalend voor ons curriculum en dus voor onze deelnemers. Omdat we onze opdrachtgevers graag een platform bieden, is het mogelijk om één van onze evenementen of Excellence-dagen te sponsoren. Heeft u, als directie of management, hierin interesse? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Wild life foundation

Management Business School draagt de natuur een warm hart toe. Met name de wilde dieren in India hebben een speciale plek bij ons. Wij hebben dan ook besloten om van het ontvangen studiegeld 2.5% te doneren aan wild life-organisatie Free Elephant  in Azië. Wilt u zelf ook een donatie doen? Dan kunt u dat hier aangeven. Alvast hartelijk dank!

 

Leadership councils

Leadership councils
Bij Management Business School vinden wij het van zeer groot belang om goed in contact te zijn met het beroepenveld. Dit doen wij mede via Leadership Councils.

Lees verder...

Kalender

Kalender
Graag houden wij u op de hoogte van interessante bijeenkomsten en evenementen die de komende maanden zullen plaatsvinden.

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?