Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Didactische strategie

Kijkend naar ons DNA is onze belangrijkste strategische pijler: customer intimacy. Niemand is bij ons een nummer! Wij verdiepen ons oprecht in de agenda van onze opdrachtgevers en deelnemers. En begrijpen dus als geen ander wat men nodig heeft om vooruit te komen.

Deze insteek, waarbij product leadership en operational excellence de waarde van customer intimacy verder versterken, maakt van ons de thought leader op de gebieden Risk, Sales en Bedrijfskundig management. Een bij ons afgeronde opleiding vormt een echte toegevoegde waarde op je cv.

Onze deelnemers kunnen bij ons kiezen uit verschillende opleidingsvormen. Men kan deelnemen aan opleidingen die open zijn voor iedereen met de juiste achtergrond, maar alle opleidingen kunnen ook incompany worden gegeven. Tevens bieden wij de optie van Personal Learning waarbij de opleiding individueel wordt gegeven, op de momenten en locaties die de deelnemer zelf kiest.

Pionier in de Nederlandse opleidingswereld met Breinleren

In onze didactische aanpak staat het toepassen van recente inzichten uit hersenonderzoek centraal. Zo zijn wij een pionier in de Nederlandse opleidingswereld omdat wij gebruikmaken van het didactische uitgangspunt Breinleren. Dit zijn zes principes die het leren zo effectief mogelijk laten verlopen:

  1. Maak gebruik van emotie: een goede werksfeer en prettige docent werken zeer ondersteunend.
  2. Herhalen: door kennis te herhalen en vaardigheden toe te passen, beklijven ze beter.
  3. Creatie in plaats van consumptie: maak gebruik van het feit dat het brein zelf informatie ordent en patronen kan ontdekken.
  4. Focus: maak leren uitkomst- en contextgericht.
  5. Maak leren zintuiglijk rijk: zintuiglijke informatie wordt op verschillende plekken opgeslagen en zorgt voor uitgebreidere netwerken in de hersenen.
  6. Bouw voort op het bestaande: oude en nieuwe kennis versterken elkaar onderling.

 

Opleidingsvormen

Opleidingsvormen
Alle opleidingen van Management Business School kunnen op verschillende manier gevolgd worden:

Lees verder...

Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging
De kwaliteit van onze organisatie als geheel en van het onderwijs dat wij bieden, heeft onze continue aandacht. Wij borgen deze kwaliteit op diverse manieren:

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?