Energising Management = Co-creatie, Curriculaire innovatie en Community building

Energising Future Thought Leaders

Excellence telt! Wanneer u werkzaam bent als Risk-, Sales- of Operationeel manager of ambities heeft op dat vlak, zult u dat beamen. Tegelijkertijd realiseert u zich ongetwijfeld dat de steeds veranderende markt uw verantwoordelijkheden beïnvloedt.

Beheersen wordt ontwikkelen. Controleren wordt besturen. Beschrijven wordt pro-actief adviseren. Natuurlijk wilt u deze dagelijkse dilemma’s het hoofd bieden. Management Business School begrijpt uw ambitie als geen ander. Onze faculteiten RiskExcellence, SalesExcellence en ManagementExcellence co-creëren uw agenda, de agenda van de risicomanagement-, operationele- en commerciële directie. Wij noemen dit klantwaarde denken; het centrale thema in al onze opleidingen. Co-creatie, curriculaire innovatie, community building en levenslang leren zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij brengen onze kennis, uw kennis en die van andere deelnemers samen in een ervaringsplatform. Passie, bewustzijn en energie geven zijn onze kernwoorden.

Wij geloven in een kennisintensieve ervaring als het gaat om leren. Onze docenten helpen u graag van de basis naar de top te komen; van good practice, via best practice, naar next practice. Wanneer u de next practice beheerst, bent u klaar voor de toekomst. U bent namelijk in te staat te innoveren en uzelf opnieuw uit te vinden als ontwikkelingen binnen uw organisatie of branche daarom vragen. Deze excellence maakt van u de professional die u zijn wilt.

 

Ons gedachtegoed

De hedendaagse consument koopt bewust en is kritisch. De technologieën van vandaag zijn morgen achterhaald. Dit leidt ertoe dat Risk-, Sales- en operationele managers een verschuiving in hun taken en een verdieping van hun functie zien. Beheersen wordt ontwikkelen. Controleren wordt besturen. Beschrijven wordt pro-actief adviseren. Traditionele onderwijs- en opleidingsmodellen vinden geen aansluiting meer bij deze tendens. Leren doe je voortaan levenslang.

Lees verder...

Kernwaarden & ambitie

Als Management Business School acteren wij vanuit een vijftal kernwaarden. Deze vijf kernwaarden zullen uiteindelijk leiden tot het waarmaken van onze ambitie om de ‘Standard of Excellence’ te zijn. Management business school is het nummer 1 kennisinstituut en de thought leader op het gebied van Sales-, Risk – en Bedrijfskundig Management.

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?