Verticaal én horizontaal inzicht

Sectorgerichte Bedrijfskunde

Focus op uw sector. Een stap verder dan het fundament in het vak, verbredend en verdiepend. Deze opleiding schenkt veel aandacht aan kennis in de vijf thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie. Met de verworven kennis bent u een goede gesprekspartner voor uw management. U beheerst de best practice in Bedrijfskunde in uw sector.

De sectorgerichte Bedrijfskundige opleidingen zijn er voor:

  1. Onderwijssector
  2. Zorgsector
  3. Agrarische sector
  4. Woningcorporaties
  5. Havensector
  6. Chemiesector
  7. Veiligheidsector

Achtergrond

Uw sector staat in het middelpunt van allerhande maatschappelijke discussies. Management is een vakgebied dat constant in beweging is. Waar voorheen de manager een specifiek vakgebied of bepaalde functie had binnen de organisatie, moet een manager tegenwoordig op verschillende onderdelen en in verschillende lagen in de organisatie kunnen werken. Managers en toekomstige managers moeten over een steeds bredere scala aan competenties beschikken. Het managementwerkveld heeft een aantal grote ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van innovatie en verandering, kwaliteitszorg, project- en programmamanagement, internationalisering, wet- en regelgeving en risicomanagement. Hoe ver staat uw organisatie?

De bovenstaande trends vragen om verdere ontwikkeling van bedrijfskundig talent en de rol van management hierin. Bedrijfskunde studeren is kiezen voor een studie in het hart van de ontwikkelingen. Globalisering, informatisering en werken in ketens vragen van de hoog opgeleide werknemer, naast een gedegen beheersing van zijn vak of beroep, ook inzicht in de moderne bedrijfsvoering.

Management Business School onderscheidt zich door een gedegen, goed opgebouwd opleidingstraject waar deskundigen in hun vakgebied u voorbereiden op de uitdagingen van vandaag en morgen. Dit vraagt veel van u. Deling van ervaringen en kennis, opdoen van onverwachte inzichten en het bespreekbaar maken van uw eigen werkzaamheden hebben de hoofdaandacht. Omdat het overzicht net zo belangrijk is als de details. Wij begrijpen de details van uw sector, als ook wat de sector te wachten staat. Dit door onze ervaring met andere sectoren.

De opleiding wordt gegeven in 30 bijeenkomsten.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?