Verticaal én horizontaal inzicht

Certified Management Officer

Co-creëren en innoverend: dat is een juiste omschrijving van de opleiding Register Bedrijfskunde. Deze opleiding neemt geen genoegen met de best practice, maar streeft naar de next practice! U wilt als bedrijfskundig geschoolde (aankomende) manager praktische vaardigheden kunnen combineren met visie, strategisch/tactisch inzicht én het formuleren van beleid? Dan is deze opleiding u op het lijf geschreven.

Register Bedrijfskunde zal uw bedrijfskundige kennis en inzicht verder verdiepen. En u in staat stellen om uw kennis te integreren met tactisch en strategisch management. We besteden uiteraard veel aandacht aan het verdiepen en verbreden van uw kennis. Maar gaan daarnaast ook aan de slag met uw emotionele intelligentie en competentiemanagement. U bereikt zo de status van trusted advisor voor uw klanten! De opleiding gaat een stap verder dan de posthbo-opleiding Bedrijfskunde. Bovendien wordt u ingeschreven in het register van de Stichting Post HBO Nederland (in aanvraag) en mag u de titel RBK of CMO voeren.

Inschrijvingsinformatie

Uzelf inschrijven voor een intensieve opleiding doet u niet zomaar. Wanneer u besluit deze opleiding te gaan volgen bij Management Business School geniet u echter unieke voordelen. Bij Management Business School:

  • co-creëert u kenniswaarde met ons;
  • krijgt u een innovatief en actueel curriculum;
  • krijgt u les van inspirerende docenten;
  • leert u van de thought leader;
  • maakt u deel uit van een actief netwerk;
  • staat uw vakgebied centraal op onze agenda.

Geef uw borrelende ambities de ruimte en schrijf u hier in.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?