Verticaal én horizontaal inzicht

Certified Management Officer

Co-creëren en innoverend: dat is een juiste omschrijving van de opleiding Register Bedrijfskunde. Deze opleiding neemt geen genoegen met de best practice, maar streeft naar de next practice! U wilt als bedrijfskundig geschoolde (aankomende) manager praktische vaardigheden kunnen combineren met visie, strategisch/tactisch inzicht én het formuleren van beleid? Dan is deze opleiding u op het lijf geschreven.

Register Bedrijfskunde zal uw bedrijfskundige kennis en inzicht verder verdiepen. En u in staat stellen om uw kennis te integreren met tactisch en strategisch management. We besteden uiteraard veel aandacht aan het verdiepen en verbreden van uw kennis. Maar gaan daarnaast ook aan de slag met uw emotionele intelligentie en competentiemanagement. U bereikt zo de status van trusted advisor voor uw klanten! De opleiding gaat een stap verder dan de posthbo-opleiding Bedrijfskunde. Bovendien wordt u ingeschreven in het register van de Stichting Post HBO Nederland (in aanvraag) en mag u de titel RBK of CMO voeren.

Doel en doelgroep

De éénjarige opleiding Register Bedrijfskundig Management is bedoeld voor iedereen die zijn kennis en inzicht wil verdiepen en wil integreren met tactisch en strategisch management. Dit intensieve jaar biedt u een stevig theoretisch en praktisch fundament in bedrijfskundig management, volgens de nieuwste inzichten en (inter)nationale normen. Deze opleiding sluit naadloos aan op de veranderingen in de publieke en private sector. In uw huidige functie bent u bijvoorbeeld teamleider, manager, afdelingshoofd, adviseur, coördinator, accountmanager of beleidsadviseur.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?