Verticaal én horizontaal inzicht

Certified Management Officer

Co-creëren en innoverend: dat is een juiste omschrijving van de opleiding Register Bedrijfskunde. Deze opleiding neemt geen genoegen met de best practice, maar streeft naar de next practice! U wilt als bedrijfskundig geschoolde (aankomende) manager praktische vaardigheden kunnen combineren met visie, strategisch/tactisch inzicht én het formuleren van beleid? Dan is deze opleiding u op het lijf geschreven.

Register Bedrijfskunde zal uw bedrijfskundige kennis en inzicht verder verdiepen. En u in staat stellen om uw kennis te integreren met tactisch en strategisch management. We besteden uiteraard veel aandacht aan het verdiepen en verbreden van uw kennis. Maar gaan daarnaast ook aan de slag met uw emotionele intelligentie en competentiemanagement. U bereikt zo de status van trusted advisor voor uw klanten! De opleiding gaat een stap verder dan de posthbo-opleiding Bedrijfskunde. Bovendien wordt u ingeschreven in het register van de Stichting Post HBO Nederland (in aanvraag) en mag u de titel RBK of CMO voeren.

Achtergrond

Wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen raken de kern van ondernemingen én hun maatschappelijke omgeving. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en worden ook steeds ingrijpender. Ondernemingen moeten hierop anticiperen en reageren. Veranderingen kunnen een bedreiging zijn, maar bieden uiteraard ook kansen. Om die kansen te kunnen grijpen en de daarbij horende risico’s te beheersen, moet een onderneming kunnen terugvallen op een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Organisaties waarbij dit niet het geval is, kunnen zichzelf maar ook andere bedrijven zware schade toebrengen. Voor de manager die de trusted advisor wil zijn en blijven, is kennis over bedrijfskundig management dan ook van toenemend belang.

 De opleiding wordt gegeven in 40 bijeenkomsten.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?