Verticaal én horizontaal inzicht

Leiderschap voor Raden

Succescreatie en waardecreatie; dat zijn de speerpunten van onze 2-daagse training. In 2 dagen komen we tot de kern van hoe u als Raad van Bestuur, Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen in een veranderende wereld succesvol kunt zijn. Kortom: na deze training is uw basiskennis op niveau. U kunt vernieuwen en bent klaar voor een succesvolle toekomst.

Achtergrond

Evolutie verzint nooit iets nieuws, zij bouwt voort op het bestaande. De vraag is echter of het bestaande voldoende is voor de wereld van vandaag. De wereld verandert zo snel dat traditionele verdienmodellen snel verouderen. Bent u, in uw rol als bestuurder of toezichthouder, klaar voor de wereld van morgen? Hoe ziet uw verdienmodel eruit? Wat zijn de vereisten vanuit de externe toezichthouders? Hoe houdt u balans in het ondernemerschap en de groter wordende wet- en regelgevingdruk? Wat betekent dit voor de cultuur van uw organisatie en voor de kennisontwikkeling? Blijft u vasthouden aan tradities of gaat u met uw team aan de slag?

Afhankelijk van de sector waar u werkzaam in bent of toezichthouder van bent, zijn er verschillende sectorspecifieke vereisten. Wij gaan een stap verder dan andere opleidingen en combineren het hele proces van analyse tot implementatie en nemen deze vereisten mee. Wij hanteren bij deze opleiding een werkwijze waarbij de thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie centraal staan. Door met uw medeleden te discussiëren, ontstaat er een interactief platform en optimale kennisuitwisseling. U kunt de opleiding uitbreiden met individuele coaching op uw werkplek. Onze trainers zijn senior professionals die uw wereld en dynamiek erg goed begrijpen.

De opleiding wordt gegeven in 4 avonden of 2 hele dagen.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?