Verticaal én horizontaal inzicht

Leiden met impact

Ontdekken en ontwikkelen: dit zijn de twee woorden waarmee deelnemers deze opleiding na afloop typeren. Omdat uw organisatie continu in beweging is, en hiermee ook uw rol, is het essentieel om uw leiderschap kritisch te evalueren en/of te verbreden. Bent u op dit moment de juiste leidinggevende om de veranderingen binnen de organisatie te leiden? Begrijpt u wat er nodig is om de organisatie in beweging te krijgen?

We hebben allemaal een ander karakter en verschillen allemaal in onze talenten en vaardigheden. Met deze unieke combinatie van eigenschappen kunt u in de ene situatie als leider veel waarde creëren, terwijl u in een andere situatie beter kunt volgen. Hoe creëert u impact? En creëert u wel impact? Dit zijn onder andere de vragen waarop u antwoord krijgt tijdens deze opleiding.

Doel en doelgroep

De opleiding Leiden met Impact duurt een half jaar en is bedoeld voor iedereen die zijn leidinggevende kwaliteiten wil verbeteren. Dit intensieve half jaar biedt u een stevig theoretisch en praktisch fundament in leiderschap, volgens de nieuwste inzichten.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?