Verticaal én horizontaal inzicht

Leiden met impact

Ontdekken en ontwikkelen: dit zijn de twee woorden waarmee deelnemers deze opleiding na afloop typeren. Omdat uw organisatie continu in beweging is, en hiermee ook uw rol, is het essentieel om uw leiderschap kritisch te evalueren en/of te verbreden. Bent u op dit moment de juiste leidinggevende om de veranderingen binnen de organisatie te leiden? Begrijpt u wat er nodig is om de organisatie in beweging te krijgen?

We hebben allemaal een ander karakter en verschillen allemaal in onze talenten en vaardigheden. Met deze unieke combinatie van eigenschappen kunt u in de ene situatie als leider veel waarde creëren, terwijl u in een andere situatie beter kunt volgen. Hoe creëert u impact? En creëert u wel impact? Dit zijn onder andere de vragen waarop u antwoord krijgt tijdens deze opleiding.

Achtergrond

Dit programma is erop gericht dat u zichzelf als leidinggevende weer gaat ontdekken en ontwikkelen. U bent al een tijd werkzaam als leidinggevende en heeft het gevoel dat u verdieping nodig heeft en/of u wenst zich verder te ontwikkelen? De opleiding Leiden met Impact heeft dit allemaal in zich. Door de snelle ontwikkelingen in organisaties is het een must dat ook u zich blijft ontwikkelen en dat u begrijpt wat uw rol is en hoe u de organisatie verder gaat helpen.

Leiderschap is geen uniek menselijke instinct; bij verschillende dieren zien we primitieve voorlopers van leiderschap. Wanneer olifanten naar een nieuwe waterplek trekken, volgen ze niet het dominante, sterkste dier, maar het dier met de grootste wijsheid en ervaring, de matriarch. Dit illustreert het verschil tussen dominantie en leiderschap. Na deze opleiding zult u beter dan nu in staat zijn om uw eigen leiderschap kleur te geven, zonder verlies van uw persoonlijke kernwaarden en eigen visie. Onze trainers helpen u een leider met impact te worden.

De opleiding wordt gegeven in 24 bijeenkomsten.

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?