Verticaal én horizontaal inzicht

ManagementExcellence

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Omdat veranderingen in snelheid en intensiteit toenemen, moeten organisaties in staat zijn de consequenties ervan snel te overzien. Ook moeten zij direct kunnen schakelen waar nodig.

Als bedrijfskundig expert speelt u hierbij een essentiële rol. Overzicht is onmisbaar. Evenals de eigenschap om samenhang te zien en verbindingen te leggen, dwars door de organisatie en de wereld daarbuiten. Staat u open voor andere opvattingen vanuit diverse sectoren? Begrijpt u de verschillen? En beseft u hoe deze kennis u kan helpen te excelleren? De opleidingen binnen de faculteit ManagementExcellence leren u iedere ontwikkeling vanuit bedrijfskundig perspectief te zien. Met de opgedane kennis en vaardigheden zult u in staat zijn uw organisatie slagvaardiger te maken. En strategisch, procesmatig en financieel te optimaliseren.

Hoger Management

Verkennend en vernieuwend: dat is een passende en kernachtige samenvatting van deze opleiding. Omdat uw organisatie continu in beweging is, moet u dat ook zijn. Steeds weer zaken opnieuw bekijken en optimaliseren waar nodig. Dit is het fundament van uw vak en dat maakt de opleiding Hoger Management voor u zo relevant. In plaats van de traditionele indeling naar modules schenkt deze opleiding veel aandacht aan kennis in de vijf thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie.

Lees verder...

Bedrijfskunde

Een stap verder dan het fundament in het vak, verbredend en verdiepend. Deze opleiding hanteert een heldere indeling; kennis en vaardigheden worden aangeboden in de vijf thema’s klantwaarde denken, leiderschap, integraal management, inzicht in financiën en innovatie. Met de verworven kennis bent u een goede gesprekspartner voor uw management. U beheerst de best practice in Bedrijfskunde.

Lees verder...

Energizing Future Thought Leaders


info@managementbusinessschool.com
https://www.managementbusinessschool.com

De website van Management Busines School maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u?